Kesha Ratuliu Umumkan Berbadan dua Anak ke- 2, Zyzy Akan Jadi Abang- Pegang Hasil Testpack Gemesin Banget

Berita senang tiba dari Kesha Ratuliu serta Adhi Permana. Saat ini mereka tengah menantikan kedatangan anak kedua yang dikala ini lagi terletak di dalam isi Kesha.

Betul, Kesha yang baru- baru ini melaporkan kalau hendak memasang IUD, tetapi nyatanya berbadan dua lagi. Bersama keluarga kecilnya, Kesha memublikasikan berita senang ini melalui akun pribadinya di Instagram.

Tidak lama lagi, keluarga kecil Kesha Ratuliu serta Adhi Permana hendak meningkat personel. Di dalam perut Kesha, saat ini terdapat calon jabang bocah yang umurnya terkini sebagian pekan.

Betul, Kesha lagi berbadan dua anak kedua. Zyzy tidak lama lagi hendak jadi seseorang kakak. Beliau juga menggenggam hasil testpack Kesha buat dipamerkan melalui gambar.

Mimik muka Zyzy kala membuktikan hasil testpack Kesha buat netizen gemas. Antara mimik muka senang ataupun jengkel sebab akan memiliki saingan, Zyzy menampakkan keduanya.

Kehamilan Kesha juga jadi buah bibir sebab belum lama ini beliau melaporkan akan melaksanakan KB IUD. Netizen bingung, apakah IUD Kesha kandas, ataukah belum luang KB namun telah gopoh- gapah berbadan dua.

Kesha belum menanggapi persoalan netizen hal cara IUD yang beliau umumkan. Beliau memilah menikmati cara pertemuan dengan calon anak keduanya yang terdapat di dalam isi.

Bakal anak yang terdapat di dalam kandungan Kesha telah berupa orang walaupun ukurannya sedang amat kecil. Kesha juga sedemikian itu berlega hati sebab dirinya berbadan dua lagi walaupun umur anak pertamanya sedang kecil.

Kelihatannya Kesha telah melaporkan kehamilan ini pada kawan serta keluarganya. Sebab kala beliau posting, seseorang kawan mengatakan kalau kesimpulannya di- spill.

Aman atas kehamilan keduanya, Kesha. Mudah- mudahan bunda serta janinnya segar senantiasa serta seluruhnya mudah hingga cara kelahiran esok.